RR Site Service Oy palvelee

Tarjoamme laadukasta ja kansainvälistä

Tarkastus- ja testaustoimintaa  |  Projektihallintaa  |  Projektisuunnittelua

Laivateollisuuteen, teräsrakentamiseen, offshore toimintaan ja moneen muuhun.

Laivanrakennus

Laivanrakennusprojekteissa teemme muun muassa kaiken tarvittavan tarkastusdokumentaation, tarkastukset ja hyväksyttämiset luokituslaitoksille ja asiakkaille. Valvomme myös lohkovalmistuksen aikaisia hitsauksia, sekä rakenne- ja varusteluosien asennustöitä. Lue lisää

Teollisuus- rakentaminen

Suoritamme teräsrakenteiden pystytysten ja rakennusaikaisten asennusten valvontaa esivalmistuksesta aina luovutukseen ja käyttöönottoon asti. Lue lisää.

Offshore

Valvomme öljynporauslauttojen teräsrakenteisten osien esivalmistusta ja asennusta sekä käyttöönottoa. Esimerkkeinä muun muassa Petrobras öljynporauslautat ja Heidelbergin projekti. Lue lisää.

Voimalaitokset

Valvomme teräsrakenteiden esivalmistusta, kokoonpanoa ja asennusta. Esimerkkinä Best Energy biovoimalaitosten teräsrakenteiden valvonta. Lue lisää.

Palveluitamme

RR Site service on vuonna 2006 perustettu kansainväliseen projektihallintaan erikoistunut yritys. Toiminta-alueenamme ovat asiakkaidemme erilaiset laivanrakennus, offshore- ja teollisuusprojektit. Tarjoamme projektijohdon palveluita, sekä tarkastustoimintaa ja -valvontaa. Järjestämme myös muita projekteihin liittyviä konsultointipalveluja.

Toimintaamme kuuluvat lisäksi laite-, putkisto- ja teräsrakenneasennukset ja urakoinnit. Toimimme maailmanlaajuisesti.

RR Site Service Oy:llä on ISO 9001:2008, EN 1090-1 ja EN 1090-2 sertifikaatit.

RR Site Service Oy
Köykäntie 97
27100 Eurajoki
Finland