Historia

 

Yrityksemme perustamissanat lausuttiin vuoden 2006 alkupuolella ja saman tien tartuttiin toimeen ja ilmoitettiin Patentti- ja laivanrakennusRekisterikeskukseen omistajat Juha Rinne ja Pekka Rajala sekä yrityksen toiminimi RR Site Service Oy.

Tarkoituksenamme oli työllistää itsemme projektin hallinta tehtäviin, mutta kysyntä oli siihen aikaan hyvin voimakasta ja meillä kummallakin oli aina kaksi projektia samanaikaisesti joten palkkasimme lisää henkilöitä yritykseemme.

Voimakkaan, työnjohtajatason ja projektien valvonta sekä johdon henkilöiden eläköitymisen myötä kysyntämme kasvoi tasaisesti seuraavat vuodet. Suomessa rakennettiin teollisuuslaitoksia, laivoja ja voimalaitoksia vuosina 2008 – 2010 sen verran voimakkaalla kasvulla, että päätimme vuokrata käyttöömme noin 200 neliöisen tuotantohallin, jossa pystyisimme valmistamaan asiakkaillemme esivalmisteita ja teräsrakenteita.

 

Kotimaan toimijasta ulkomaille

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat taanneet tasakuorman liikevaihdossamme, jolloin kasvu on ollut vakaata. Vuoden 2012 aikana tapahtui käänne henkilöidemme sijoituksissa. Tuolloin yli 50% liikevaihdostamme tuli ensi kerran ulkomailta tai ulkomailla työskentelystä. Suuntauksen myötä kasvua onkin tapahtunut juuri tällä sektorilla.

Suomalaisten valmistajien voimalaitosyksiköt ovat työllistäneet yritystämme alusta alkaen ja se kehitys tuntuu myös jatkuvan vuonna 2015. Esivalmisteiden, rakennusaikaisten valvontojen, käyttöottojen sekä hyväksyttämisten kanssa työskentely on taannut tasatyökuormaa henkilöstöllemme.

 

Standardisointi ja sertifikaatit

Standardisointi oli yksi päätavoitteistamme yritystä perustaessamme. Olimme kumpikin osallistuneet laatukäsikirjojen, toimintaohjeiden, sisäisten auditointien ja akreditointien maailmaan jo aiemmassa työhistoriassamme. ISO 9001 saavutettiin vuonna 2011 ja uusittiin vuonna 2014. Samana vuonna hyväksytimme myös hallituotantoamme ajatellen, EN-1090 (CE Merkintä) standardin. Tuotantotilamme valmiudet on säilytetty korkeana, jotta voimme nopeasti vastata asiakkaidemme vaatimuksiin.

 

Tulevaisuus

Olemme ylpeitä osaavasta henkilökunnastamme ja vaihtelua on ollut merkittävän vähän. Kokonaisvahvuutemme on tänä päivänä 14 henkilöä ja uusia rekrytointeja on suunnitteilla lisää. Tehtävämme on taata henkilökuntamme pätevyys. Tämä on onnistunut vuodesta 2006 lähtien ja panostamme täysillä siihen myös tulevaisuudessa.

RR Site Servicen kansainvälisyys ja suomalaisuuden perikuvallinen toimivuus, luotettavuus ja ammattitaitoinen tapa toteuttaa asiakkaan tarvitsemat palvelut tuottavat edelleen asiakkaillemme lisäarvoa, jota he arvostavat suuresti.

RR Site Service Oy
Köykäntie 97
27100 Eurajoki
Finland