Historia

Yrityksellämme on mittava historia ja lukuisia tyytyväisiä asiakkaita niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Ota yhteyttä ›

Historia

Yrityksemme perustamissanat lausuttiin vuoden 2006 alkupuolella. Patentti- ja Rekisterikeskukseen ilmoitettiin omistajien Juha Rinteen ja Pekka Rajalan nimet, sekä yrityksen toiminimi RR Site Service Oy. 2019 Juha Rinne luopui omistuksestaan, ja Pekka Rajala otti vetovastuun itsenäisesti.

Tarkoituksenamme oli työllistää itsemme projektin hallintatehtäviin, mutta kysyntä oli siihen aikaan hyvin voimakasta ja meillä kummallakin oli aina kaksi projektia päällekkäin samanaikaisesti. Luonnollisena jatkumona palkkasimme lisää henkilöitä yritykseemme.

Voimakkaan työnjohtajatason ja projektien valvonta sekä johdon henkilöiden eläköitymisen myötä kysyntämme kasvoi tasaisesti. 

Kotimaan toimijasta ulkomaille

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat varmentaneet kehityksen liikevaihdossamme, jolloin kasvu on ollut vakaata. Vuoden 2012 aikana tapahtui käänne henkilöidemme sijoituksissa. Tuolloin yli 50 % liikevaihdostamme tuli ensi kertaa ulkomailta tai ulkomailla työskentelystä. Suuntauksen myötä kasvua onkin tapahtunut juuri tällä sektorilla.

Suomalaisten valmistajien voimalaitosyksiköt ovat työllistäneet yritystämme alusta alkaen. Esivalmisteiden, rakennusaikaisten valvontojen, käyttöönottojen sekä hyväksyttämisten kanssa työskentely on taannut tasatyökuormaa henkilöstöllemme.

Standardisointi ja sertifikaatit

Standardisointi oli yksi päätavoitteistamme yritystä perustaessamme. Olimme kumpikin osallistuneet laatukäsikirjojen, toimintaohjeiden, sisäisten auditointien ja akreditointien maailmaan jo aiemmassa työhistoriassamme. ISO 9001 saavutettiin vuonna 2011, jonka jälkeen se on uusittu määräajoin. 

Lue lisää ›

Tulevaisuus

Olemme ylpeitä osaavasta henkilökunnastamme. Henkilöstön vaihtuvuus on ollut merkittävän vähäistä. Kokonaisvahvuutemme on tänä päivänä 25 henkilöä ja uusia rekrytointeja on suunnitteilla lisää. Tehtävämme on taata henkilökuntamme pätevyys. Tämä on onnistunut vuodesta 2006 lähtien ja panostamme tähän myös tulevaisuudessa tarkalla koulutusten suunnittelulla.

RR Site Service Oy:n kansainvälisyys ja suomalaisuuden perikuvallinen toimivuus, luotettavuus ja ammattitaitoinen tapa toteuttaa asiakkaan tarvitsemat palvelut tuottavat edelleen asiakkaillemme lisäarvoa, jota he arvostavat suuresti.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous